Archives

now browsing by author

 

Sommerklar med tøj

INGUL033

Sommeren er kommet til Danmark, og jeg er i den grad klar til sommeren med masser af varme dage og lange nætter. Jeg skal også en tur sydpå, og jeg har i den forbindelse gjort mig et par fede shopping-fund, for at blive helt klar. Læs med hvis du vil blive ligeså klar til sommeren, som jeg er.

Ikke helt sommerklar

Når jeg til august skal en uge sydpå til Kreta, står den på sol, strand og ren afslapning! Da vi bestilte ferien var der dog lige et par ting, jeg manglede at købe, for at blive helt klar til ferien. For eksempel ville jeg gerne have en ny bikini, et par nye strandslippers, en ny strandtaske og generelt bare noget nyt sommertøj. Udover det manglede jeg også at forberede min krop til al den sol og varme, den snart skal ned og have

Read the rest of this page »

Hjemmesider hvor man kan finde skadedyr rotter og hvepse

1525R-80759

Selvom jeg efterhånden har boet længe i København, så bliver jeg aldrig helt god til det med at skulle dele bolig med andre end skadedyret, jeg deler lejlighed med. Når jeg kalder ham dette, så er det ikke fordi, at han kan lugte af rotter eller mus. Det er mere hans hygiejne, jeg hentyder til. Det er noget helt nyt for mig, at jeg ikke har det hele privat for sig selv. I Århus, hvor jeg kommer fra er forholdene helt anderledes. Det samme siger min venner i Horsens, Vejle og Odense. Men her på Sjælland skal man lige vænne sig til det med at bo dør om dør i lejlighed. Det giver naturligvis også andre problemer.

Read the rest of this page »

Opbygge sociale færdigheder?

1525R-80324

Det kan for nogen være svært at være socialt aktive og have mod til at møde nye mennesker. Det kan være på grund af dårlige erfaringer, usikkerhed eller noget helt tredje.

At have sociale færdigheder kan være helt naturligt for nogen, der af natur er meget udadvendte. For andre kan det være svært og næsten en umulig opgave, men det behøver det ikke at være.

Read the rest of this page »

Tunika og amoriner i luften

2016-11-25_13-43-30

Der var helt sikkert amoriner i luften, da min kusine Lene og jeg sammen var på en shoppingtur en lørdag for snart fire uger siden. Først mødte vi en mand i en butik, hvor vi var inde at handle, og efterfølgende mødte vi ham igen på den cafe, hvor vi var gået ind for at få lidt frokost. Der var ingen tvivl om, at Lene og manden havde et godt øje til hinanden, hvilket jeg selvfølgelig kun kunne være glad for, idet Lene er single.

Der er det specielle ved Lene, at hun er meget svært overvægtig og derfor nok har lidt problemer med at være tiltrækkende for mænd. Men denne mand havde et tilsvarende problem, og jeg kunne ikke lade være med at tænke på det gamle fyndord og, at krage søger mage.

Vi var om formiddagen inde i en forretning med tøj til store piger, som Lene normalt handler i. når hun skal have noget nyt tøj. Hun har tit fortalt mig om, hvor svært det er at finde noget smart tøj i den størrelse, hun har behov for, men i den forretning kan hun normalt finde noget, hun synes er smart nok.

Read the rest of this page »

Efterstær behandling

1525R-80839

Min kære gamle far blev for et lille års tid siden opereret for grå stær på Øjenhospitalet Danmark – ohd.dk – og det gik fremragende. Han fik dengang at vide, at der muligvis kunne opstå det, der kaldes efterstær, men at han også ville kunne blive hjulpet med det på øjenhospitalet. Det har de forklaret på en glimrende måde til min fra dengang, og der var derfor helle ringen angst hos ham, da synet begyndte at gøre lidt knuder igen.

Read the rest of this page »

Pakke til ferie i New York

women-sauna

Min gode veninde har boet i New York de sidste 3 år. Jeg har kun set hende, når hun har været på besøg i Danmark, men har endnu ikke været ovre at besøge hende i New York. Faktisk har jeg aldrig været i New York før, så det er første gang. Jeg har besøgt Californien, men det er jo noget helt andet. Vi skal hænge ud sammen, hygge og gå ud, og så har hun selvfølgelig lovet at vise mig rundt til attraktioner og sådan. Jeg fandt en billig flybillet til New York på denne side https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/usa/new-york/ . De har gode priser på flybilletter.

Read the rest of this page »

En sund hund er en glad hund

1525R-80672

Jeg har fået hund! En gammel drøm er endelig blevet opfyldt, og det er nu snart 10 måneder siden, at Rolf kom ind i mit liv. Det hedder han – min skønne sorte hund med de blide øjne og den altid logrende hale.

Jeg har brugt en del tid på at sætte mig ind i alle aspekter af at have en hund – lige fra opdragelse over legetøj til den mad, sådan en firbenet glædespreder skal have. Og det med foder er faktisk en utroligt vigtig ting, der desværre ikke prioriteres højt nok af alle hundeejere. Heldigvis kendte jeg lidt til at et firma, der beskæftiger sig med både udvikling og salg af det helt rigtige hundefoder: GILPA

Read the rest of this page »

Er en dildo løsningen?

0030

Jeg er i syv sind… Skal jeg anskaffe mig en dildo eller ej? Grunden til, at jeg overhovedet tænker på det, er, at mit sexliv med min mand er ved at gå i stå. Jeg er så ked af at sige det, men vi keder os, eller i alle fald jeg keder mig ofte, når vi går i seng sammen. Vi har været sammen i 15 år, så der er desværre gået en del rutine i det. Nu er vores børn tæt på at flytte hjemmefra, og de har deres egne liv, så nu må det til at være tid for os til at få spicet det her lidt op.

Jeg har en god veninde, som jeg heldigvis kan snakke med om sådan nogle ting her. Hun er også gift, men de har ingen børn, så det har været nemmere for dem at have deres private stunder. Hun er også meget åben, så jeg er glad for, at jeg har hende at tale med. Jeg ved fra hende, at hun sammen med sin mand har eksperimenteret med flere ting for at holde gryden i kog så at sige. Blandt andet har de her købt en hel del sexlegetøj: http://www.lovejoy.dk/

Read the rest of this page »

Et er et søkort at læse

0078

Min søde nabo og gode veninde Laura driver en webshop, og det har hun gjort i nogle år med ganske stor succes. Forleden kom hun ind til en kop kaffe, og hun spurgte, om jeg kunne hjælpe hende med lidt information – hun ved jo, at jeg ved en hel del om nettet, hjemmesider og den slags. Det kunne jeg selvfølgelig godt, og hun viste mig så, at hun havde testet sin webshop på det, der hedder Google PageSpeed Insights. Hastighed er jo vigtig – det ved hun godt. Men nu stod hun så med en bedømmelse og en masse forslag, som hun reelt ikke anede, hvad hun skulle stille op med. Det var så det, hun spurgte mig til råds om.

Read the rest of this page »

Mode i SEO nekrologer

0075

Intet nyt under solen: Hvert år omkring årsskiftet sker det – og det har det faktisk gjort i omkring 10 år eller så. Dødsdomme afsiges over det, der kaldes for SEO (Search Engine Optimization) eller søgemaskineoptimering på dansk. Ret beset er det temmelig ligegyldigt på de fleste fronter, da de mennesker, der afsiger disse domme, ofte ikke aner, hvad de har med at gøre. Men på en anden front er det en belastning for den etablerede og anerkendte SEO branche over hele verden, når mindre erfarne og/eller mere uvidende skriver artikler, hvor de dødsdømmer en disciplin, de slet ikke forstår.

Read the rest of this page »