En smuk og personlig afsked

Uanset hvilket livsstadie du befinder dig i, har du måske gjort dig nogle tanker, om hvad der skal ske, når du skal herfra. Hvis ikke kan det være en god idé at tænke over det. Snak gerne med familie og venner om dine ønsker, så de ved, hvad de skal stille op, hvis der skulle ske dig noget. Dine nærmeste vil gerne give dig en ærefuld og mindeværdig afsked, og derfor er det rart at have en idé om, hvad du ønsker.

Der er mange fine måder at blive begravet på. Hvis du ønsker at have indflydelse på valg af kiste og en eventuel urne, kan du allerede nu skrive nogle ønsker ned.

Hos Korsør Ligkistemagasin tilbyder de et bredt sortiment af urner og kister. Ønsker du en smuk og personlig afsked for dig selv eller dine nærmeste i nærheden af Slagelse eller Korsør, er de et oplagt valg.

En helt personlig urne

Ønsker du at blive kremeret, kan du vælge at få lavet en helt personlig urne. Hos Korsør Ligkistemagasin har de et bredt sortiment af smukke urner, der er dekoreret med inspiration fra naturen af lokale billedkunstnere. De fås i flotte og farverige versioner, men kan også vælges i mere neutrale designs.

Ønsker du en helt specifik dekoration af din urne, er der også mulighed for det. Billedkunstnerne Henriette Harboe og Susanne Thea udsmykker urner på bestilling efter din/jeres egen idé. Hvis du får lavet urnen nu, kan du bruge den som en smuk dekoration i hjemmet.

Lad mindet leve

Kan du godt lide tanken om at leve videre hos dine kære eller beholde et levende minde fra dine forældre eller bedsteforældre?

Pia Galschiøt Bentzen har designet en papirurne, hvor der medfølger blomsterfrø og frø fra Robinietræet. Urnen er lavet i rene naturmaterialer, og frøene er hæftet i et papirblad i toppen af urnen. Urnen er formet som planten ”japansk lygte” og kan fås i flere forskellige pastelfarver.

Et år efter du har begravet din kære – på kirkegården eller hjemme i haven, begynder frøene at spire. Blomsterne kommer efter et år, imens det smukke træ skal have lidt længere tid til at komme frem. Så vil du altid have et levende minde om dine kære.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *