Få alle aftaler med din maler på plads før arbejdet påbegyndes

Står du foran et malerprojekt, hvor du ønsker, at et malerfirma skal tage hånd om arbejdet? Så er det vigtigt, at du i planlægningsprocessen sammen med maleren får alle aftaler og detaljer på plads, før maleren påbegynder selve malerarbejdet. Maleren skal have adgang til dit hjem, og hvis du ikke er hjemme, skal du sørge for, at maleren har adgang til dit hjem, så firmaet ikke møder op og ikke kan påbegynde deres arbejde, fordi døren er låst.

En sådan fejl kan let opstå, hvis du og maleren kommer til at snakke forbi hinanden, og I ikke helt har aftalt hvilken dag, arbejdet skal påbegyndes.

Derfor skal alle praktiske aftaler være på plads, så der ikke opstår dumme misforståelser, som både du og malermesteren vil være trætte af, da det koster både tid og penge, når en håndværker står stille og ikke kan udføre sit arbejde.

maler sjælland

Gør rummet klar til maleren og spar penge

Det er vigtigt, at du på forhånd ved, hvor meget forberedelse du skal gøre, før maleren ankommer og påbegynder sit arbejde. Hvis der skal males både vægge og loft, kan det være svært for maleren at komme til, hvis rummet er fyldt med møbler.

Derfor skal du vide, hvad maleren kræver af plads for at udføre sit arbejde, så han ikke møder op og ikke kan gå i gang, fordi møblerne endnu ikke er flyttet.

Dette vil give dig ekstra omkostninger, da maleren i en sådan situation skal bruge ekstra arbejdstimer på at flytte møblerne. Omvendt kan du spare penge, hvis du forbereder et rum så meget som muligt, før maleren kommer. Ved nogle malerfirmaer kan du indgå aftaler om, at du sørger for at dække eksempelvis gulvet af, så maleren straks kan starte malerarbejdet, så snart han møder op ved dit hus.

Vi håber, at du kunne drage nytte af denne artikel i forbindelse med, at du skal have udført maling af din bolig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *