Find tøj fra Street One online her

Vi elsker alle at få nyt tøj. Det kan både være til hverdag, at vi lige synes, at vi mangler en ny trøje, eller hvis vi bliver inviteret til fest, og vi ikke synes, at vi kan have den samme kjole på, som vi havde sidst der var fest. Det kan også være helt tilfældigt, at vi lige falder over et godt tilbud, som vi bare må eje. Det er også skønt at få det nye tøj med hjem, men glæden kan godt dale lidt, når det gamle tøj bare vælter ud af skabet, når vi åbner det. Når skabet bliver for overfyldt og uoverskueligt, så er det på tide at få ryddet ud og organiseret skabet.

street one

Organiser skabet og få plads til nyt tøj

Start med at rydde ud i det tøj du ikke længere bruger. Du kan enten forære det væk, donere det til genbrug eller sælge det. Når du har styr på hvad der skal tilbage i skabet, så få det organiseret ordentligt. Du behøver ikke have et stort walk-in closet, for at det kan blive ordentligt organiseret. Det drejer sig bare om at udnytte pladsen rigtigt. Alt det tøj som du ikke bruger så ofte, f.eks. vintergarderoben om sommeren, skal gemmes godt væk bagerst i skabene. Hvis du har en bøjlestang, så kan pladsen nedenunder sagtens bruges til opbevaring også. Sæt f.eks. en hylde op eller pak tøj eller sko i plastikkasser, som er lette at trække ud igen. På bøjlerne kan man hænge multifunktionsbøjler, hvor der kan hænge mere end en beklædningsgenstand. Et andet tip er at bruge bagsiden af skabslågen til opbevaring af f.eks. bælter og tørklæder. Det er også en god idé at dele tøjet op, så alle bukserne er et sted, T-shirts et andet og ærmeløse bluser et tredje sted osv. Så er det altid let at overskue hvor meget du har, hvornår der skal vaskes og om du mangler noget.

Køb dit nye tøj online

Hvis du finder ud af, at noget af garderoben trænger til fornyelse, så er det let at købe tøjet online. Så kan du i ro og mag udvælge tøjet hjemme i stuen, og så dukker en pakke op med herligheder et par dage senere. Kvalitetsmærket Street One kan købes online på denne side.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *