Har du haft det dødsfald i familien?

Det er en meget hård tid man går igennem, når man har mistet en, man holder af, og der er desværre rigtig mange praktiske ting, som skal ordnes. Det kan være en stor udfordring at skulle klare det hele alene, samtidig med, at man sørger. Her kan det være en stor hjælp at kontakte en bedemand og få lidt hjælp til den praktiske del. Man skal aldrig skamme sig over at have brug for hjælp, og derfor er det vigtigt, man ikke prøver at håndtere mere end man kan klare i en så hård tid. Din bedemand vil kunne hjælpe dig med alt det praktiske i forhold til begravelsen eller bisættelsen, men udover det vil du også have en du kan lette hjertet til og tale med.

 

Få hjælp hos din lokale bedemand

Hos Veigaard’s efterf. Begravelsesforretning kan du finde din lokale bedemand i Ulfborg, Ringkøbing, Vemb og omegn. De står klar til at give dig alt den hjælp, du kan have behov for i den svære periode. Som en ting vil de hjælpe med alt det praktiske i forhold til begravelsen, hvad enten du selv ønsker at være involveret eller ej. Du har mulighed for helt at fralægge dig beslutninger og ansvar fra planlægningen af begravelsen og lade dem stå for at arrangere det, så du i stedet kan bruge din tid på at sørge over dit tab. Du kan derimod også vælge selv at stå for det eller dele af det. Hvis du gerne vil være indover det, så lader de dig bestemme de dele du ønsker, mens de tager sig af resten. De vil være der til at hjælpe helt fra dødsfaldet og til det sidste papirarbejde er ordnet, så du aldrig skal bekymre dig om at stå alene med noget.

Deres bedemænd er uddannede og ved, hvordan de skal håndtere mennesker og sorg, så de vil altid tage sig tid til at tale med dig, hvis du har behovet. De vil altid behandle dig med omsorg og respekt, og du skal derfor ikke bekymre dig om at kunne tale med dem, om hvad du har på hjerte.

Du kan altid kontakte dem, hvad enten du blot ønsker at tale og få råd og vejledning, eller du vil aftale en planlægning af begravelse eller bisættelse. Deres telefon er døgnåbent, så du altid kan få kontakt til dem, når behovet er der.

Læs mere om det her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *