Indret med hotelstilen i 2018

Hvorfor smide flere tusinde kroner væk på hotelovernatninger, når man kan skabe stilen og stemningen selv hjemme i soveværelset? Det kan man nemlig selv og med få midler og løsninger, er det muligt at indrette sig luksuriøst og med følelsen af ferie hjemme i egne, vante omgivelser. Vi giver dig tips til hvordan.

Sådan får du hotelstilen hjem i eget soveværelse

Der er flere indgangsvinkler til at indrette sig ekstravagant i soveværelset med en stemning af hotel og afslapning, men typisk er der nogle materialer og farver, der går igen, hvorpå stilen er sikker og gennemført.

  1. Kombiner tekstiler i materialer af velour og fløjl. Lige nu er velour og fløjl meget oppe i tiden, og tekstilerne vil give en følelse af luksus og elegance. Skab det både i form af tunge gardiner, puder og sengetæppe.
    Se mere på Gardinbussen-prisgaranti.dk
  2. Sammensæt mørke møbler, der vil stå som en skarp kontrast til hvide vægge. Det vil give et smukt lys, når solen står ind af vinduerne.
  3. Skab den internationale hotelstil ved at dekorere med messing og kobber.
  4. Tapeter er i den grad også hot lige nu. Find tapeter i et flot mønster og en dunkel farve og tapetser en enkel væg, evt. den væg, hvor sengen står op af. Er du ikke til tapet, kan du alternativt male væggen i en anden farve. Blå, grå eller grøn.
  5. Har du øje for design og indretning, kan du, for at fuldende hotellooket, kombinere dansk design med klassiske, internationale møbler.

Det er de små detaljer, der tæller

Når de store flader, rammer og farver er bestemt og på plads, handler det om at skabe den røde tråd og lade øjnene hvile sammen med stilen. Hotelstilen er også præget af symmetri i den forstand, at der bør stå et natbord på hver side af sengen med identiske sengelamper stående på hvert bord. Derudover skal der store og fyldige puder til i sengen, hvor man enten kan vælge at lægge dem i midten i forskellige størrelser og farvevalg, eller vælge at sætte dem stående op af en evt. sengegavl, og lade de store puder være bagerst og mindre puder foran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *