Lad bilen stå, hop på cyklen

Hvem ønsker ikke at finde mere luft i økonomien og samtidig styrke kroppens fysik? Og hvem har ikke en forudsætning om at opleve en mere problemfri hverdag, der samtidig bidrager til et bedre miljø? Ved at fravælge bilen og tilvælge cyklen er dette blot nogle af de fordele, som man vil opleve.

Jeg er så glad for min cykel…

Sådan indledes en berømt børnesag – og der er noget om snakken. Det er af en lang række forskere bevist, at en cykeltur får humøret til at stige. Og det er der flere grunde til; man har godt af at røre sig, man opbygger energi, og man er mere mentalt til stede. Derudover er man tættere på udelivet, hvorfor sanserne aktiveres.

Desuden sparer man penge ved ikke konstant at være tvunget til den nærmeste benzintank og jævnligt være nødsaget til at foretage større udskiftninger og reparationer i forbindelse med vedligehold – men det er ikke kun penge, man sparer, man oplever også mindre tidspild, idet kødannelse, vejarbejde og trafikpropper lettere undgås. Hvis man bor tæt på sin destination, er cyklen således en fordel, da stress og jag med parkeringspladsers tumult og morgentrafik ikke længere synes problematisk, hvorfor hverdagen hurtigt præges af mere overskud og glæde for både krop og sind.

For udover at spare penge og tid kan turen til fitnesscenteret eventuelt også tilsidesættes, hvorfor der bliver mere tid til familie, venner og oplevelser. Cyklen er således det ideelle redskab til et bedre helbred og en sundere hverdag med daglig motion. Ved bare at cykle fem kilometer forbrændes en stor mængde kalorier, samtidig med at hjerte, muskler og det generelle helbred styrkes.

Hvis bilen vælges mindre, forurenes der også mindre, idet forbruget af kulstof begrænses. Ved at cykle er man således med til at prioritere miljøet og bygge grundstenen for fremtidens verden.

Køb cyklen online

Så ønsker du en mere praktisk og let måde at blive et bedre menneske på, så er cyklen et oplagt valg. ABC-centret tilbyder et stort udvalg af mærker og modeller indenfor kvalitetscykler til fordelagtige priser for både voksne og børn og til alle anledninger, hvad enten du er til bykørsel eller søger udfordringer som mountainbiker. Der udbydes desuden et stort udvalg af cykeludstyr. Hos ABC-centret værdsættes den personlige service højt, hvorfor der tages hånd om størrelse, sikkerhed og cykelbehov, når der investeres i en ny cykelmodel. Se mere på ABC-centret.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *