Plej din hud

Vi kender alle til det hårde danske vejr. Vi er vant til kulde, regn og blæst – og meget af det i lange perioder. Og sådan noget vejr er utrolig hårdt for huden. Det er især huden i ansigtet, der har brug for ekstra pleje, når temperaturen falder. Læs her mere om hvordan du holder din hud sund.

Din hud har brug for fugt

Frost og kulde kan være særdeles hårdt for huden. Derfor gælder det om i de kolde måneder at være opmærksom på, at huden behøver ekstra pleje. Og det er uanset, hvilken hudtype der er tale om. Om man har fedtet hud, tør hud eller normal hud, så vil man opleve, at huden bliver mere tør, når de kolde temperaturer sætter ind.

 

Når huden begynder at blive tør, er det vigtigt at give den noget fugt for eksempel med en god fugtighedscreme. Generelt trænger alle hudtyper altid til fugt, hvorfor det er vigtigt, man er bevidst om, hvor meget fugt ens hudtype har behov for. Hvis man oplever, at ens hud faktisk altid er tør, kan det være, at der er behov for yderligere pleje for eksempel ved at bruge en rigtig god fed creme.

 

Når huden tilføres fugt, arbejder den bedre, og derfor har den lettere ved at stå imod vejr og vind. Og hvis man vælger at springe rutinen over med at fugte huden, kan man være så uheldig, at huden vil begynde at danne talg, hvilket kan resultere i både talgknopper og bumser og altså generelt bare uren hud.

 

I de rigtig kolde måneder kan det også være en god idé at pleje sin hud ekstra. Derfor er det godt i ny og næ at lade sig forkæle med en ansigtsbehandling udført af professionelle. Med sådan en behandling er du sikker på, at din hud får den rette behandling.

 

 

Book din ansigtsbehandling online

Synes du, at det er ved at være tid til, at din hud får et boost og kommer til at fremstå ekstra sund og lækker? Så klik her og læs mere om dine muligheder for en ansigtsbehandling i København.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *