Skal der være fest? Så lad der være fest!

En gennemført fest vil give dig og dine venner et minde for livet. Når du planlægger din fest, skal du sørge for, at både du og dine gæster får det sjovt.

5 tips til en forrygende fest

Her er 5 tips til at gøre din fest til et værdigt minde, der vil blive talt om mange år ind i fremtiden.

  1. Book det rigtige lokale

Det kan sagtens lade sig gøre at holde en stor fest derhjemme. Dog kan det hurtigt blive stressende med de mange ting, man skal holde styr på. For at du som værten også kan få en sjov fest, slappe af og nyde den, er det en god idé at booke et festlokale med personale og servering inkluderet. Skal du holde en større fest i Nordsjælland, har Danhostel i Hillerød store lokaler i smukke naturomgivelser. Her er der også mulighed for at indlogere gæsterne, hvis de kommer langvejs fra.

  1. Gå all-in på oppyntningen

Oppyntningen er med til at sætte stemningen for en god fest. Hvis du giver den lidt ekstra gas med oppyntningen, vil dine gæster allerede ved ankomsten til festen få en ”wauw”-oplevelse og komme i den rigtige stemning.

  1. Aktiver dine gæster med indslag og underholdning

Du kan selvfølgelig hyre en professionel, men du kan også uddelegere opgaven til dine gæster. Er der et par kreative sjæle med et særligt talent? Måske er de musikalske eller sjove? Eller måske har de bare en helt særlig evne til at få folk med på en sjov quiz eller stafet.

  1. Musik

Ingen fest uden musik. Hvis du ikke har råd til at hyre en professionel musiker, skal du blot bruge et godt anlæg og et par playlister. Gør dig umage med at lave et par forskellige. En til maden, en med moderne musik og en med de helt klassiske festnumre.

  1. Brug et tema

Temafester er altid et hit og garanterer, at festen vil blive husket mange år frem. Hvis du vælger et tema, skal du gøre dit allerbedste for at få det gennemført og få gæsterne med på idéen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *