Sommerklar med tøj

Sommeren er kommet til Danmark, og jeg er i den grad klar til sommeren med masser af varme dage og lange nætter. Jeg skal også en tur sydpå, og jeg har i den forbindelse gjort mig et par fede shopping-fund, for at blive helt klar. Læs med hvis du vil blive ligeså klar til sommeren, som jeg er.

Ikke helt sommerklar

Når jeg til august skal en uge sydpå til Kreta, står den på sol, strand og ren afslapning! Da vi bestilte ferien var der dog lige et par ting, jeg manglede at købe, for at blive helt klar til ferien. For eksempel ville jeg gerne have en ny bikini, et par nye strandslippers, en ny strandtaske og generelt bare noget nyt sommertøj. Udover det manglede jeg også at forberede min krop til al den sol og varme, den snart skal ned og have

Forbered din krop til solen

For at forberede mig godt til solen og dens uv-stråler, købte jeg mig nogle piller i Matas, som skulle forberede min krop på solens stråler. Jeg skal tage en om dagen, og jeg har lavet den vane at tage den hver morgen sammen med morgenmaden. Pillerne skulle virke sådan, at huden er forberedt på solen, så huden ikke bliver rød og irriteret, og huden skulle også kunne bibeholde den brune farve i længere tid. Jeg glæder mig til at se resultatet. For at få det bedste resultat skulle jeg starte med pillerne allerede i foråret, og blive ved med at tage dem til lidt efter sommeren.

Webshop der har det hele

Med den del på plads manglede jeg bare at købe de ting, jeg manglede til ferien. Et sted jeg ofte shopper, når jeg skal købe mange forskellige varer som her, hvor jeg var på udkig efter både bikini, sko, taske og sommertøj, er webshoppen stylepit.dk. De har det hele, og jeg behøver ikke rende rundt fra den ene butik til den anden. Jeg hentede mig en kold drik, og gik så ellers i gang med at shoppe hjemmefra. Rigtig hurtigt fandt jeg en fed taske af strå, som vil være helt perfekt til stranden! Også et par slippers, man hurtigt kan træde ind og ud af, er nødvendige til stranden. De røg i indkøbskurven med det samme.

Rabatkoder til det hele

Når jeg shopper på stylepit.dk, klikker jeg altid ind på rabatbanditten.dk for at se, om de har en rabatkode, jeg kan bruge. Det har de oftest. Faktisk har de rabatkoder til virkelig mange webshops. Denne gang fandt jeg er rabatkode til stylepit.dk, der gav mig 10% på hele min ordre. Det var ret heldigt, for jeg havde da også lige fundet en solhat og nogle sommertoppe, der også var røget i kurven, men med en rabatkode på 10 %, var der jo netop også plads til det. Rabatkoden fra rabatbanditten.dk indtastes meget simpelt ved tjek ud på stylepit.dk, og rabatten bliver trukket fra med det samme.

 

Husk at fugte din hud

Udover ovenstående ting, har jeg også købt en masse lækre beauty-produkter så som solcremer, after sun, en lækker body scrub så jeg kan skrubbe huden, hvis jeg begynder at skalle af, en lækker fugtmaske til ansigtet og en vandfast mascara, så jeg stadig kan se godt ud efter, jeg har taget en dukkert i havet eller poolen. Alt i alt har jeg sørget for at købe produkter, så jeg hjælper min hud og mit ansigt med at forblive fugtet og ikke tørre ud, når jeg ligger ude i solen og slapper af. Det fede ved stylepit.dk er nemlig, at de ikke kun forhandler tøj. Man kan også finde beauty-produkter, accessoires og sko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *